fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Балканот го дише најзагадениот воздух во светот

Во Македонија, власта ја признава лошата состојбата со воздухот, но не теши дека тоа е случај во сите европски градови. Но и покрај тоа, нашата држава дели ист воздух како и другите делови од Балканот – екстремно загаден.

Сподели