fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Јабланица Шебеник – најголемиот и најновиот национален парк во Албанија

Препознавајќи ги убавините и потребата од брза акција, во Албанија оваа планина уште во 2008-та беше прогласена за Национален парк Шебеник – Јабланица. Подножјето е во градот Либражд на 12 километри од Струга. Планот бил Јабланица да биде национален парк од двете страни.

Сподели