fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
rdf gorivo fb

RDF karburant

Dedikimi fillestar i RDF karburanteve është të zëvendësojë karburantet fosile dhe të zvogëlojnë emetimin me dyoksid karbon. Ky karburant mund të përdoret vetëm në furra për këtë qëllim.

RDF gorivo FB

Share