fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
rdf gorivo fb

РДФ гориво

Првичната намена на РДФ горивата е да ги заменат фосилните горива и да ги намалат емисиите со јаглероден диоксид. Ова гориво може да се користи само во печки за таква намена.

RDF gorivo FB

Сподели