fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
misija dolni disan najava featured

Најавуваме: Мисија Долни Дисан

Македонските и бугарските палеoнтолози повеќе од 7 години трагаат по можеби најстариот човечечки предок во Долни Дисан, Неготино. Им се придруживме за да ги следиме возбудливите и напорни денови додека се открива закопаното и непознато геолошко наследство. Гледајте нè овој четврток (1 јули 2021) на сите канали на ДОМА, а наскоро и на националниот јавен сервис МТВ1 и МТВ2.

Сподели