fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
pcelite i hranata intro

Пчелите и храната

Поради брзиот начин на живот, честопати ги забораваме или не ги цениме малите работи. За среќа на овие простори имаме голем избор на сезонски овошја и зеленчуци. Но, кому треба да му заблагодариме?

На пчелите!

Дали може да ја замислиме иднината без пчели?

Сподели