fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
annotation 22 8 6 9532

Дивите плажи и неконтролираното градење го уништуваат Охридско Езеро

Бизнис интерерси ги спречуваат институциите да реагираат и да ја санкционираат нелегалната урбанизација на Охрид и охридското крајбрежје.

Целиот документарен филм „Охридско Езеро: Загрозено светско наследство“ гледајте го ТУКА.

Сподели