fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
malite hidrocentrali se ubistvo za rekite intro

Малите хидроцентрали се убиство за реките

Изградбата на мали хидроцентрали води до уништување на биолошката разновидност, релјефот и целата река.

malite hidrocentrali se ubistvo za rekite ig

Сподели