fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
najtopla zima vo istorijata fb

Најтоплата зима во историјата

Со просечна температува од 3,2 ˚C, последниот месец од 2019-тата година беше еден од најтолите во модерната историја на Европа.

Najtopla zima vo istorijata FB

Сподели