fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
vodno prodolzuva da se unistuva intro

Водно продолжува да се уништува

Водно е веќе со години под силната чизма на урбанизацијата. Жичарата, гасоводот, новите населби на подножјето, Сончев пат, патот до таму како и новите планирани вело патеки се повеќе ја зголемуваат можноста, Водно да го изгуби своето природно значење.

Vodno prodolzuva da se unistuva FB

Сподели