fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
vodno konecno pod zastita featured

Водно – конечно под заштита

vodno konecno pod zastita

о долги години чекање, спроведени многу студии и јавни расправи, Водно конечно го доби својот нов, заштитен статус. Иако во категоријата заштитен предел, се дозволува делумен урбанистички развој, тоа не значи деградирање на природните и заштитните особини на планината.

Сподели