fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
biorazgradlivost intro

Биоразградливост

Биоразградливите продукти се направени од природни материјали и лесно можат да се разложат под дејство на микроорганизмите. Иако овие продукти се добра замена за пластика, сепак не значи дека не се штетни за природата.

Biorazgradlivost

Сподели