fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
drvoto gol covek intro

Дрвото Гол Човек

Спротивно од информациите кои кружат, дрвото гол човек е зимзелена висока грмушка која може да се сретне во Тиквешијата, падините на Кожуф и по течението на Црна Река.

Ekoloska pismenost

Сподели