fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Македонската еколошка евроинтеграција

Политиката се споменува како главна пречка сите овие години за чекањето за македонската евроинтеграција. Но кога ќе се премостат сите нејзини бариери, ќе остане ли земјава во чекална уште долго поради своите грешки? Може ли да заглавиме до недоглед решавајќи го поглавјето 27 за животна средина и климатски промени?

Сподели