fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e acidifikacija featured

Што е ацидификација?

Емисиите на стакленичките гасови како и прекумерната употреба водат до намалување на квалитетот на почвата и го уништуваат животот во морињата и океаните.

sto e acidifikacija

Сподели