fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e avtohton vid featured

Што е автохтон вид?

Македонската флора и фауна е составена од автохтони, но и бројни алохтони видови кои потекнуваат и доаѓаат од различни делови на светот.

sto e avtohton vid

Сподели