fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
shto e ekoloshka mrezha featured

Што е еколошка мрежа?

shto e ekoloshka mrezha
Македонија во 2020-та година го проби зацртаниот рок за изработка на Национална еколошка мрежа, предложен во Стратегијата за заштита на природата.

Сподели