fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e ekoloska zakana intro

Што е еколошка закана?

Масовната сеча на дрвја, пренасочувањето на дивите реки како и агресивната урбанизација на природата се главни еколошки закани врз природните вредности на Македонија.

Ekoloska pismenost

Сподели