fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e ekoloski razvoj featured

Што е еколошки развој?

sto e ekoloski razvojПодобрување на економско-социјалниот статус во Македонија, значи поквалитетен, стабилен и здрав живот за граѓаните. Но, до ова треба да се дојде преку одржлив развој, грижа за природата и заштита на животната средина.

Сподели