fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e energetska bezbednost featured

Што е енергетска безбедност?

sto e energetska bezbednost 1024x1024 1

Македонија, како мала земја без излез на море, без сопствени ресурси на природен гас и нафта се наоѓа на незавидно ниво од аспект на енергетска безнедност, па токму затоа решенијата треба да се бараат на национално ниво, преку развој на одржливо енергетско производство.

Сподели