fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e energetska kriza featured

Што е енергетска криза?

sto e energetska kriza 1024x1024 1

Македонија соочена со енергетската криза, реши да се спасува со зголемување на увозот и употребата на фосилни горива што директно води кон намалување на енергетската независност и загадување на животната средина.

Сподели