fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e energetska nezavisnost featured

Што е енергетска независност?

sto e energetska nezavisnost 1024x1024 1

Македонија треба ја гради својата енергетска независност не само преку вложување во обновливи извори на енергија, туку и преку следење на правилата за одржлив развој.

Сподели