fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e nacionalen park fb

Што е национален парк?

Во Македонија постојат само 3 национални парка: Галичица, Маврово и Пелистер. Шар Планина е подрачје што е најблиску да стане четвртиот национален парк.

sto e nacionalen park fb
Сподели