fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e pandemija fb

Што е пандемија?

Поимот пандемија преведен на старогрчки значи ,,сите луѓе”. Под ова се подразбира дека целата популација низ светот е во опасност од добивање на заразната болест. Затоа строго следете ги препораките на здравствените организации и Министерството за здраство, редовно мијте ги рацете, избегнувајте контакт го поголема група на луѓе, останувајте #Дома колку можете повеќе и грижете за своето здравје. Ова важи за сите луѓе!

sto e pandemija fb
Сподели