fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
shto e predel featured

Што е предел?

shto e predelМакедонија претставува мрежа од многу различни предели, а пределите на Пелагонија, рамницата на Овче Поле, како и високо планинските пасишта на Шар Планина, се бројуваат како особено ретки и значајни.

Сподели