fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
shto e priroden rezervat featured

Што е природен резерват?

Моментално во Македонија се наоѓаат само две подрачја од ова највисоко ниво на заштита: Тиквеш и локалитетот Плоче – Литотелме кај Кратово.

shto e priroden rezervat

Сподели