fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e prirodna retkost fb

Што е природна реткост?

После децении, во 2019-та година Македонија ја зголеми својата мрежа на заштитени подрачја со прогласување на четири нови природни реткости.

sto e prirodna retkost fb

Сподели