fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e zariste na biodiverzitet fb

Што е жариште на биодиверзитет?

Со големиот број на ендемити, реликти и ретки видови, Македонија се смета за жешка точка или жариште на европскиот биодиверзитет.

sto e zariste na biodiverzitet fb

Сподели