fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
shto e zashtiten predel featured

Што е заштитен предел?

Според новите планови, Осогово поради своите природни вредности и традиционален начин на живот,  треба да биде првото подрачје од ова ниво на заштита во државата.

shto e zashtiten predel

Сподели