fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sto e zeska tocka na biodiverzitet fb

Што е жешка точка на биодиверзитет?

Македонија е една од најважните жешки точки на биодиверзитет во Европа и затоа се векови привлекува истражувачи од целиот свет.

sto e zeska tocka na biodiverzitet fb

Сподели