fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
shto se ekosistemski uslugi featured

Што се екосистемски услуги?

shto se ekosistemski uslugi
Плодна почва, дрвјата од сенките, простор за рекреација, храна, лековите растенија и чиста вода; сето ова е само дел од екосистемските услуги што човекот постојано ги добива од природата.

Сподели