fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
svetski den na pcelite featured

Светски ден на пчелите

На Светскиот ден на пчелата, да не ја заборавиме важноста на сите инсекти и нивната улога во одржувањето на екосистемите.

svetski den na pcelite ig
Сподели