fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
vidovite isceznuvaat intro

Видовите исчезнуваат

Видовите исчезнуваат, а биолошката разновидност е под голема опасност. Пандемијата само ја покажа кршливоста на екосистемите и како тоа влијае на нас како популација. ДОМА разговараше со еминентните професори кои стојат зад најновата извештај за светската состојба со биодиверзитетот.

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.

Сподели