fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
makedonskata priroda ne e na prodazba featured

Македонската природа, не е на продажба

Фотографија од езерото Матка, со текст: „Македонската природа не е на продажба“.

Територијата на Македонија е мала, но преполна со значајни природни вредности. Да не дозволиме со нелегалната урбанизација и со недомаќинското продавање на земјиштето да ги загубиме трајните природни богатства што треба да останат на идните генерации.

Сподели