fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sumite koi hranat featured

Шумите кои хранат

На падините на Олимп, на Пелопонез во густите стари шуми се раѓаат мали шумски градини полни со локални овошја и зеленчуци. Група на волонтери активно ја промовираат програмата „Шумите кои хранат“ која има за цел да ја сподели пораката за зачувување на шумите, одгледување на локални сорти и духовно сплотување со природата. ДОМА регионална приказна од Грција.

Сподели