fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Eko-ambasadori – Jovan Bozhinoski

Në klubin e alpinizmit “Ljuboten”, nëpër sokakët e Tetovës, ruhen skia më të vjetra prej druri, të cilat janë lëshuar nëpër malin Sharr, në vitet e 30-ta, të shekullit të kaluar. Fotografitë e alpinistëve, pajisjet dhe korrespondencat nga periudha ndërmjet luftërave dhe periudhës pasluftës, me kujdes ruhen nga Jovan Bozhinoski, kryetari i këtij klubi dhe eko-ambasadori i ri i DOMA.

Dashuria e tij për Sharrin, është ngjitëse ndërsa vizioni i tij është në rrugën duhur drejt realizimit. Ai njeh çdo banor të malit, nga shpatet deri në majat e tij të larta, dhe së bashku me ta punon në drejtim të promovimit dhe ruajtjes së vlerave natyrore të Sharrit.

Regjia: Ana Aleksovska
Kamera: Vlladimir Dimoski
Montazhi: Borçe Krstevski
Share