fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

EKO-AMBASADOR – Biljana Filipovska

Ndërsa shumë heqin dorë nga besimi në aftësinë individuale për të ndryshuar zakonet e këqija të shoqëris, Biljana është e prerë: “Përgjigja ime është e thjeshtë: rebelimi energjetik. Ai gjithmonë ka sukses. ”Si një nga themeluesit e Dobra Zemja – kooperativa e parë e konsumatorit në Maqedoni, Biljana Filipovska është mbështetëse e përparimit të vazhdueshëm dhe ambientaliste e përkushtuar. Ajo nuk ndalet së ndikuari në mjedis përmes punëve të saj, duke e drejtuar atë drejt veprimtarive ekologjike dhe humane.

Share