fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
chumu novi ski centri popova sapka se unistuva feat

Чуму нови ски центри (2): Попова Шапка се уништува

Погледнете ја и претходната фото-сторија, која се однесува на состојбите со ски-центарот на Кожув: Чуму нови ски центри (1): Кожуф пропаѓа.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии.

Фотографија и текст: Дарко Андоновски

Сподели