fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
kafenata mecka vo makedonija fb

Кафената мечка во Македонија

Се претпоставува дека во Македонија живеат помеѓу 160-200 единки на кафеава мечка, најмногу во границите на националните паркови.

Kafenata mecka vo Makedonija FB

Сподели