fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
makedonija nema agencija za zastita na prirodata featured

Македонија нема Агенција за заштита на природата

makedonija nema agencija za zastita na prirodata

Според Стратегијата за заштита на животна средина, Владата уште во 2017-та година требаше да формира Агенција за заштита на животната средина – државна институција што ќе ја проучува и ќе се грижи за природата во Македонија.

Сподели