fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
nacionalna crvena lista na cicaci featured

Национална црвена листа на цицачи

Видра со текст за национална црвена листа на цицачиНа Националната црвена листа на видови од цицачите се наоѓаат: балканскиот рис, волкот, кафеавата мачка, чакалот и видрата.

Сподели