fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
novi virusi se krijat vo mrazot fb

Нови вируси се кријат во мразот

Голем број на бактерии и вируси имаат можност да мируваат во замрзната земја и по неколку илјади години.

Novi virusi se krijat vo mrazot FB

Сподели