fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sostojbata so prirodnonaucnite muzei featured

Состојбата со природнонаучните музеи

sostojbata so prirodnonaucnite muzei

Македонските природонаучни музеи се вредни научно истражувачки институции кои буквално се распаѓаат. Сите три музеи: Природонаучниот музеј на Македонија во Скопје – со својата подружница во Дојран и Природонаучниот музеј „Д-р Никола Незлобински“ – Струга имаат очајна потреба од реновирање, одржување и унапредување.

Сподели