fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

EKO-AMБАСАДОР – Билјана Филиповска

Додека многумина се откажуваат од вербата во индивидуалната способност за промена на лошите навики во општеството, Билјана е категорична: „Мојот одговор е едноставен: енергетски бунт. Секогаш успева.“ Како еден од основачите на „Добра Земја“ – првата задруга на потрошувачи во Македонија, Билјана Филиповска е поборник за постојан напредок и предан екологист. Таа не престанува преку своите дела да ѝ влијае на околината насочувајќи ја кон еколошки и хумани активности.

Сподели