fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
makedonija nema dovolno zastiteni podracja intro

Македонија нема доволно заштитени подрачја

Со прогласување на Шар Планина за национален парк и Осогово за заштитен предел, Македонија пак ќе биде под европскиот просек на заштитени подрачја.

makedonija nema dovolno zastiteni podracja ig
Сподели